Χορηγίες

Η “Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Ψυχολογίας” προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο έργο της. Κάθε μορφή προσφοράς αποσκοπεί στη βελτίωση των υποδομών μας,  που με την οριστική ανάληψη των Έργων που εκκρεμεί να διαχειριστούμε απο το Υπουργείο Υγείας, θα απολαύσουν οι ωφελούμενοί μας. Τέτοιες ομάδες ωφελούμενων διακρίνονται σε εσωτερικούς ασθενείς (οικοτροφεία, προστατευμένα διαμερίσματα) αλλά και εξωτερικούς ασθενείς (κέντρο ημέρας), καθώς και στη στήριξη εκπαιδευτικών και άλλων προγραμμάτων στο τομέα της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης .

Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε εταιρίες όσο και ιδιώτες και αφορά προσφορές σε τρόφιμα, είδη ένδυσης υπόδησης, όπως και κάθε αγαθού απαραίτητου, για την εύρυθμη καθημερινή ζωή των εξυπηρετούμενων. Επίσης προσφορές σε γραφική ύλη, βιβλία, παιχνίδια αλλά και όργανα γυμναστικής μπορούν να βοηθήσουν κατά πολύ στις εργοθεραπευτικές ομάδες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@medicalpsychology.eu, ή στα κοινωνικά δίκτυα facebook και linkedin αναζητώντας την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Ψυχολογίας ή Hellenic Society of Medical Psychology αντιστοίχως, καθώς και στα τηλέφωνα του Φορέα 210-6441945..

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 2106441945 – 2107705008

    elGreek